KÄNN DIG VÄLKOMMEN HOS SPORTGROSSEN!

Vi erbjuder full service åt föreningar som behöver klubbkläder, supporterprodukter och utrustning för er sport.
Vi är ständigt öppna för nya avtal eller förlängning av gamla. Självklart rustade för snabba leveranser av högsta kvalitet.

VARFÖR SKA NI VÄLJA SPORTGROSSEN?

Vårt uppdrag är tydligt, vi ska erbjuda det bästa sportavtalet till Sveriges idrottsföreningar. För oss innebär det att ni får tillgång till den bästa servicen, bredaste sortimentet, bästa priserna och att bonusen hamnar på rätt ställe, hos er.

FRIVAROR?

Vi börjar med ett möte, där lägger vi upp riktlinjer för vilka produkter som kan vara intressanta för just er förening. Tillsammans utformar vi ett avtal där ni får klara besked om hur stora rabatter ni har i förhållande till ordinarie pris.
Därefter får ni tillgång till er unika webbshop där klubbensmedlemmar och föräldrar (ja, även de icke aktiva / Supporter) kan köpa det som önskas.

KLUBBSHOP

I klubbshoppen finns ert sortiment, där kan medlemmar och föräldrar handla till rabatterade priser.
Där kan även klubbens administratörer se intjänad bonus och köpa utrustning till klubben

SKRÄDDARSYDDA TRYCKERIER

I våra egna tryckerier i Sverige ombesörjer vi tryck av namn, siffror och sponsor-logotyper. Som klubb kan ni beställa unik design på träningskläder, matchställ och supporterprodukter.
Självklart kan vi hjälpa er med designen.

Växjö Vipers, sublimerade matchställ

VI GÖR SUBLIMERING!

Sublimering är till skillnad mot transfer och screentryck en tryckmetod där trycket printas in i tyget istället för ovanpå. Hållbarheten blir alltså lika hög som plaggets livslängd samt så kan man inte "känna" trycket på plaggets yta.